“Bitcoin në Shqipëri”- Si po pastrohen paratë e drogës, nëpërmjet monedhave virtuale -Top Story

“Bitcoin në Shqipëri”- Si po pastrohen paratë e drogës, nëpërmjet monedhave virtuale -Top StoryTregu i paligjshëm i bitcoin dhe monedhave të tjera virtuale në Shqipëri vlerësohet mbi 2 miliardë euro, sa gjysma e buxhetit të shtetit. Ata që prodhojnë sasi të …

source

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*